Stichting Ruil & Reparatie Kring De Liemers gaat de samenwerking aan met SchuldHulpMaatje Duiven Westervoort.

Op 2 mei a.s gaat de samenwerking van start, dit met een officieel tintje gedaan door Wethouder Johannes Goossen.

Om het voor mensen met een hulpvraag gemakkelijker te maken, is er vanaf 2 mei a.s. elke eerste woensdagmiddag van de maand een Maatje aanwezig van 13.30 tot 15.00 uur, bij Stichting Ruil & Reparatie Kring De Liemers.  Stichting Ruil & Reparatie Kring De Liemers gaat de samenwerking aan met SchuldHulpMaatje Duiven - Westervoort.

Heeft u vragen of wilt U hulp, dan kunt op de woensdagmiddag bij ons langskomen. Bijvoorbeeld voor vragen over belastingaangifte, een brief die men niet kan lezen, kortom met vele vragen kunt U op de woensdagmiddag langs komen.

Persoonlijke aandacht en luisteren naar iemands sores, dat alleen al betekent heel veel. Een Maatje heeft een training gevolgd om dit te kunnen doen en er is jaarlijks een bijscholingsprogramma. Ze weten dus waar ze mee bezig zijn.  

 De doelstelling van dit project is het vergroten van de zelfredzaamheid van de hulpvrager door middel van het bieden van sociale en praktische ondersteuning. Dat willen ze bereiken door hulpvragers te koppelen aan een vrijwilliger, een Maatje die hem/haar sociale en praktische ondersteuning aanbiedt. 

De koffie/thee staat altijd klaar, en wilt U een gesprek dan kan dit geheel vrijblijvend en in een aparte ruimte één op één met een Maatje. Onze websites; www.ruilkringdeliemers.nl  - www.maatjesvoorelkaar.nl

           

Elke week geven we één of twee verrassing tassen weg.

 

 

 

WEGGEEFKASTEN

 

 

 

Wist U dat we in 2012 begonnen zijn met ruilen en dat in 2013 het repareren erbij is gekomen.

We in 2012 ook begonnen zijn met een weggeeftafel en dit in 2013 weggeefkasten zijn geworden.

Dat de koffie/thee verzorgd wordt door de lieve vrijwilligers van KerkVoorNu.

We goederen ruilen voor producten waar we verrassingtassen mee vullen,

We elke week open zijn van 13.00 tot 16.00 uur.

We op 7 september 2016 een open dag hebben gehad met een grote verloting voor het KWF fonds en € 278,85 hebben opgehaald!

Wij ook een kinderzwerfboekenhoek hebben

U bij ons plastic doppen kunt brengen, die sparen wij voorStichting Hulphond

Ook oude mobieltjes kunt U bij ons brengen deze zijn voor Stichting Opkikker.