ACTUEEL

Stichting Ruil & Reparatie Kring De Liemers is vanaf 4 september ook op de eerste maandagmiddag van de maand open en dan is de start van een leuke actie.

Dhr. Henk Nijland oud wethouder en fietsspecialist, verricht op maandagmiddag 4 september a.s bij de eerste fiets die komt de controle van de fietsverlichting en plaatst zo nodig een nieuw voor en achterlicht.

Vanaf maandagmiddag 4 september kunt U langs komen om Uw fietslichten te laten controleren, zijn ze niet in orde dan krijgt U van ons vanuit het fietsenproject vanuit het Goede Doelen Fonds van Univé: (Iedereen moet veilig kunnen fietsen), een gratis nieuw voor en achter licht. Of heeft U een fietsbel die het niet meer goed doet, kom dan langs op 4 september a.s Let Op deze actie loopt tot, OP IS OP.

Vanaf 4 september is Stichting Ruil & Reparatie Kring De Liemers ook elke eerste maandagmiddag van de maand open van 13.30 tot 15.30 geopend voor het repareren van elektrische apparaten, speelgoed, kleding etc. Als U leuke nette spulletjes heeft waar U niet meer mee doet kunt U dat ook op deze maandagmiddagen komen brengen, en ook staat er altijd een lekker kopje koffie/thee voor U klaar. Verzorgd door de gastvrije vrijwilligers van KERKVOORNU. Aan de koffietafel is altijd tijd voor een gezellig gesprek, ook samen een spelletje doen hoort tot de mogelijkheden.

Openingstijden: Elke woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur

Elke eerste maandagmiddag van de maand van 13.30 tot 15.30 ( 04-09 /  02-10 /  06-11 /  04-12)  

Waar: Ontmoetingsruimte De Boomgaard – Schoolstraat 9 te Duiven (ingang achter de oude bibliotheek)

Meer info: website: www.ruilkringdeliemers.nl e.mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel.nr: 0316262274